Max Factor Masterpiece_Mascara

ден620.00

Маскара за дефинирање и волумен на трепките.

Clear
SKU: 710002 Categories: , Tags: , ,

Description

Маскара за дефинирање и волумен на трепките.

– Иновативна четка со гумени иглички кои овозможуваат дефинирање и расчешлување дури и на најмалите трепки

– Густо распоредени иглички кои ги расчешлвуаат и најмалите трепки

– Достапна во водоотпорна варијанта

Со својата четка и внимателно распоредени иглички моментално дава волумен и дефиниција на трепките од коренот до врвовите. Четката овозможува прецизно нанесување на формулата од корекот до врвот на секоја трепка.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Max Factor Masterpiece_Mascara”

Your email address will not be published. Required fields are marked *